torsdag den 26. september 2013

Kuffert indeholdLørdag var vi en smut i Aarhus for at se det sidste nye vidunderlige skud på stammen, lille Edgar. Edgars mor er heldigvis glad for mine hjemmestrikkede og hjemmesyede baby ting. Så det var ret fornøjeligt at pakke en lille kuffert til barselsgave.

Elefanter, lune veste og en djævlehue. Trøjen og huen er strikket i det lækreste alpakka, opskriften og mønsteret til trøje er regnet ud af fruen her. Vestene er i silke/uld og er mage til dem jeg sælger i min butik. Bukserne er i dejlig blød babyfløjl og er også fra butikken. Den lille pap-kuffert har jeg købt hos Søstrene Grene, jeg synes det er en sjov og nem måde at pakke en tøjgave på. Jeg elsker at lave baby/børne tøj, det er dog ekstra fornøjeligt når det er til små nye familiemedlemmer.
God torsdag derude
Kathrine

4 kommentarer:

 1. fantastik flot gave! ej hvor ville jeg blive lykkelig hvis jeg var modtageren og super ide med kufferten :)

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig gave at få :-) smukke farver og dejligt design. Sød ide at pakke i en lille kuffert. Den ide vil jeg gemme..

  SvarSlet
 3. Tak, Margit og Lilli for de søde kommentarer. Ideen med kufferten er til fri afbenyttelse, så bare kom igang med at pakke gaver :)

  SvarSlet
 4. Vilka fina tröjor du har gjort! Jag vet att du följde min blogg på www.virktantens.blogspot.se, och du kanske har märkt att man inte kan komma in där längre, och det beror på att google-kontot som var kopplat till bloggen har blivit hackat och raderat och jag har inte lyckats få tillbaka det… Nu har jag startat en ny blogg på www.virktantenshorna.blogspot.se och jag hoppas att du kommer gilla den lika mycket som den förra! :)

  SvarSlet

Skriv af hjertens lyst, jeg elsker kommentarer. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...