onsdag den 25. september 2013

Williams fåreflok

Mit første styk læsepause strik er færdigt. Det er den første eksamen også, jeg har de sidste 3 uger knoklet med en skriftlig opgave afleveret den, forberedt en ny vinkel som skulle præsenteres til eksamen og var så i dag til eksamen. Puhh det har været en periode med stress, eksamen er nu vel overstået (for denne gang) det gik rigtig fint og jeg er lettet. I morgen holder jeg fri !!!! skal lige have skrabet det værste lag skidt af hjemmet, inden det går løs med forberedelse til næste modul som starter mandag. 

Mit læsepause strik var beregnet til den skønne William, men trøjen er en smal sag, så hyrden må blive en anden eller også skal jeg finde på noget helt andet. Måske jeg skulle prøve at filte den og sy sut sko ?

Jeg har været med i den her samstrikk  på Ravelry, og har for første gang brugt "hæklemetoden" inden jeg klippede trøjen op midt for. (jeg har dog valgt at sy en stikning inden jeg klippede, for at holde på de tråde som er trukket på bagsiden).
Metoden virker og det er ganske let hvis man følger denne diy.
Måske skal jeg finde en ny fåreflok til William, eller biler, er lige blevet gjort opmærksom på hans passion for biler, da vi var på barsles visit for at se den skønne lillebror i week-enden. Og selvfølgelig havde vi en gave med, som var hjemme gjort.
Kufferten åbnes i morgen ;)
Rigtig god onsdag aften
Kathrine


6 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Det bliver meget lettere at tælle får, når den trøje kommer på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. He,he, den havde jeg ikke lige tænkt, men du har ret.

   Slet
 2. Jeg falder helt om! nej hvor er den lækker! Skriv endelig hvis du er interesseret i en form for byttehandel med noget af dit dejlige strik imod - plakater, tegninger eller andet.
  x Margit fra Creative Tail

  SvarSlet
 3. Hold nu op hvor er den lækker den strik der, lige i stil med min Emil :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det en fin cardigan, kan du afsløre, hvor du har opskriften fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Prøv at klikke på "her samstrikk" ovenover så finder du opskriften :)

   Slet

Skriv af hjertens lyst, jeg elsker kommentarer. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...