torsdag den 7. november 2013

Blå til ham den lange


Uhh han er lang, det tager en "krig" og bliver lidt ensformigt at strikke til "HAM" min lange mand :) men nu er den færdig og ret lækker. Opskriften er min egen og findes under min profil på Ravlery. Skønt nu kan jeg tage en tur forbi min garnbutik i morgen (som kun har åben fredag) Jeg skal se om jeg kan få lidt gråt garn til en ny fåreflok til William, fåreflokken bliver mit sidste læsepause strik, for jeg har kun en lille hektisk måned tilbage på studiet. Det bliver altså fantastisk at få mere tid til det kreative og til bloggen. Men først skal den tredje og sidste eksamen lige klares. Ahh og så er det december med lys, pynt og godter.


God week end
Kathrine


4 kommentarer:

 1. Den er flot!! Men uha hvor må det ha krævet sit at komme igennem det lidt ensformige strik....og dog så er det godt som det nemme strik, når man læser....og min erfaring med mandestrik er nu engang, at det godt må være enkelt (som ikke er at forveksle med kedeligt!!) Held og lykke med eksamen . og dejligt julestiden nærmer sig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, et strikketøj skal, når man læser, ikke være noget der skal tænkes og regnes for meget på :) og enkle modeller eller classisk strik er da rigtig lækkert og mest anvendeligt/klædeligt til mænd.

   Slet
 2. Hvor er den bare flot. Kan godt følge dig, det bliver lidt ensformigt at strikke, Men super skøn trøje. Håber han bliver glad for den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jo "ham den lange" synes den er ret lækker ;)

   Slet

Skriv af hjertens lyst, jeg elsker kommentarer. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...