tirsdag den 11. marts 2014

Fik endelig taget mig sammen


Et stk. Geilsk Topstykke er endelig strikket :)
For ca. 3 år siden bestilte jeg dette strikkekit hos Geilsk, det har dog ligget urørt på hylden, selv bolsjerne var stadig i pakken. Nu fik jeg så taget mig sammen til at få den strikket, er dog ikke udelt begejstret for resultatet. 
Modellen er ganske fin, men den "drypper" fortil, Hvilket vil sige den er længere foran end bagpå! Hmm det havde jeg ikke lige regnet ud, måske jeg kan vænne mig til det?
Det er "viften" som gør tunikaen længere foran.

Jeg har strikket i uld/bomuld på p.3½ str. small, jeg bruger normalt medium og den er rigelig stor. Hvis jeg skal strikke en mere, bliver det i silke/uld på p.3, er nysgerrig på om det måske gør "dryppet" mindre.

Rigtig god tirsdag aften
Kathrine4 kommentarer:

 1. Den er meget flot. Jeg strikkede den i ren uld for nogle år siden og har været meget glad for den. Men ja, den drypper lidt foran. Synes den er flot med en stram t-shirts's og leggins under. Jeg trækker den lidt bagpå og synes ikke det gør noget. Håber du får den i brug....altid ærgerligt, når tingene ikke bliver helt som tænkt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for oplysningen 👍 dejligt lige at høre andres erfaringer, har en ide om at viften bliver lidt smallere hvis den strikkes på p 3 og at "dryppet" bliver knap så stort. Tror jeg vil afprøve det på et tidspunkt. Har også set nogle vende den om, så viften er bagpå. 😊

   Slet
 2. Hvor er den super flot!! Jeg håber virkelig, du får den brugt, men jeg kender kun alt for godt det med, at det man laver ikke lige bliver helt, som man gerne vil have det.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen, jeg håber jeg vænner mig til den 😉 for den er ret lækker.

   Slet

Skriv af hjertens lyst, jeg elsker kommentarer. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...