søndag den 27. november 2011

Underslyngel

Min strikkede nederdel, underslyngel fra geilsk, er færdig vasket og klar til brug.
Den har ligget meget længe kun manglet elastik i taljen, men selv om resultatet er blevet godt og nederdelen er rigtig fin, er det det mest kedelige strik jeg har prøvet længe.
Men nu kommer der sus i skørtet.

Der er pyntet op til jul her på bloggen, inspireret af hende her .
Dog er jeg ikke så stor en "haj", at jeg kan få det til at sne.

5 kommentarer:

 1. Jeg er næsten lige gået i gang med min underslyngel, men jeg begynder pludselig at blive i tvivl om den sætning, der står OBS ved.

  OBS: Omgangens begyndelse vil hele tiden forskubbe sig, den begynder på venstre side af den maske, du lige har taget ud.


  Betyder det så ikke, at den maske, der er blevet taget ud, kommer til at blive strikket en gang til? Inden min runde er slut? (Hvis jeg flytter min maskemarkør efter denne maske). I så fald skal man så bare strikke denne maske r, og dermed have flere ret masker?

  Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorte du skal ikke flytte din maskemarkør. Det der menes er bare at vrangmaskerne (som er de spor som drejer sig rundt om nederdelen forskubbes). Det vil sige at retmaskerne lige rykker en tak, men nederdelens begyndelse er ved markøren. Giver det mening?

   Slet
  2. Hej Syslefeen
   Tak for dit svar. Nu er jeg matematiker, og arbejder som analytiker, så jeg tror bare, jeg overanalyserede deres kommentar, og blev forvirret.
   Så tør jeg godt fortsætte, hvis jeg ikke skal flytte maskemarkøren, er det jo bare at strikke derud af.

   Slet
  3. Jeps, lige et lille fif, når du når linningen. Jeg forsøgte at følge opskriften, synes det var for svært , valgte at samle maskerne fra vrangsiden istedet. God fornøjelse.

   Slet
  4. Ja jeg gruer også den linning, så det kan være jeg vænner tilbage :) Der går nok lidt tid, hehe.

   Slet

Skriv af hjertens lyst, jeg elsker kommentarer. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...